panna cota

Timp pregatire
250 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie Panna Cotta de la Dr. Oetker
  • 200 ml lapte
  • 200 ml smantana dulce

Mod de preparare

Într-un vas se amestecă smântâna cu laptele şi se pun pe foc până încep să fiarbă.

Se ia vasul de pe foc, se adaugă conţinutului plicului cu mix pentru Panna Cotta şi se amestecă până la omogenizare. Se pune vasul înapoi pe aragaz şi se fierbe încă 2 minute la foc mediu, amestecând uşor.

Desertul se toarnă apoi în cupe pentru desert şi se lasă să se răcească 4 ore la frigider.

Pentru servire, se ţin cupele 30 de secunde în apa fierbinte şi apoi se răstoarnă pe farfuriuţe pentru desert.

Se ornează cu sosul de fructe de pădure din cutie

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise