panini

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
panini

Ingrediente

  • 250 faina
  • 1/ pachet de drojdie uscat
  • 5 g zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 20ml ulei
  • 125ml apa calduta

Mod de preparare

Amestecam faina cu drojdia uscata intr-un vas,adaugam zaharul,sarea,uleiul,amestecati totul,adaugam putin cate putin apa calduta,continuam framantarea timp de 10 minute;Formam paninii,ii asezam intr-o tava si ii lasam la crescut cam 40 minute;Cand acesteia si-au marit volumul ii ungem cu lapte mai lasam 10 minute deoparte,dupa care ii introducem in cuptorul cald 200°C timp de 20 minute;

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise