Pangasius pane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250g file pangasius
  • - 50g faina
  • -50g unt
  • -100g mustar
  • -10g patrunjel
  • -5g usturoi granulat
  • -10g delikat
  • -20g pesmet
  • -1 ou

Mod de preparare

Se prepara un bechamel din faina, mustar, usturoi granulat, delikat. Fileul pangasius se tapeteaza cu un servet pentru a indeparta surplusul de apa, se trece prin faina apoi prin bechamel apoi prin pesmet. Se prajeste in unt pe ambele parti.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise