PANGASIUS PANE

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file de pangasius
  • vin
  • ulei de masline (o ceasca de vine, 2 linguri ulei)
  • sare, piper, zeama de la 1/2 lamaie,
  • ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Portionezi fileul de pangasius. Marinezi feliile de peste in sosul obtinut din: vin alb,ulei de masline, sare, piper, zeama de lamaie (20 minute).

Incinzi tigaia cu ulei. Bati oul cu sare si piper. Treci pestele prin: faina,ou, pesmet. Frigi in uleiul incins pe ambele parti,asezi pe un prosop de hartie care absarbe grasimea.Servesti cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise