PANGASIUS cu FETA si CIUPERCI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 file de pangasius
  • 1 kg ciuperci champion
  • 300-400 g branza feta
  • sare, piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pestele se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza in tava de cuptor. Deasupra, se pune o parte din feta.

Ciupercile se taie julienne si se pun in strat deasupra pestelui. Se presara restul de feta peste ciuperci si se da la cuptor aprox. 30 min.

Cu 10 minute inainte de a fi gata preparatul, se poate scoate din sucul lasat de ciuperci.

Se presara frunzele de patrunjel si se mai lasa 5 minute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise