Pangasiu cu rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente ptr. 3 persoane: 300g fileu de pangasiu
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml sos de rosii
  • o mana de masline negre
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Preparare: intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim usturoiul 1 minut. Adaugam fileul de peste si il prajim pe ambele parti circa 7-8 minute. Cand peste e prajit adaugam sosul de rosii si maslinele, sare si piper, si fierbem inca 10 minute. Dupa 10 min pestele nostru e gata....se poate servi cu garnitura de piure de cartofi... este delicios...pofta buna

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise