Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 8 linguri(ă) zahar brun
  • esenta de vanilie
  • 5 g praf de copt
  • 8 linguri(ă) faina
  • un praf de sare
  • 100 g zmeura si mure

Mod de preparare

Separam ouale.

Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar.

Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar.

Amestecam usor albusurile cu galbenusurile. Adaugam faina treptat si amestecam usor. Adaugam si praful de copt si esenta de vanilie.

La final adaugam si fructele.

Transferam compozitia intr-o tava potrivita. Eu am presarat deasupra si fulgi de migdale dar este optional.

Bagam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 minute pana se coace (testam cu scobitoarea).

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise