Pandispan cu piersici

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 5 linguri faina
  • esente
  • 1 plic praf de copt
  • piersici(sau alte fructe, dupa preferinta)

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Galbenusurile se toarna peste albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie faina si praful de copt.

Se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Se adauga piersicile taiate feliute subtiri si se da la cuptor. Se pudreaza cu zahar.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise