Spalam si taiem cubulete mici nectarinele, separam albusul de galbenus. Albusul se bate spuma tare, ca la bezele, cu zaharul, praful de sare si cel de scortisoara. Adaugam pe rand galbenusurile folosind o treapta inferioara a mixerului. Adaugam cele 4 linguri de faiana treptat, "in ploaie" incorporand incet de jos in sus cu un tel para sau cu o furculita.
Punem aluatul obtinut intr-o tava " tapetata" cu hartie de copt. Adaugam deasupra nectarinele. Introducem tava in cuptorul incalzit in prealabil pentru aproximativ 30 de minute la foc mic - mediu in functie de cuptorul fiecaruia. Se lasa pana la testul scobitorii, insa evitati sa deschideti de foarte multe ori cuptorul. :)
Se taie dupa ce s-a racit complet. Sunt foarte parfumate si bune impreuna cu o cafea cu gheata. ;)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise