Pandispan cu ananas

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • Blat:
  • 5 oua,
  • 4 linguri de zahar,
  • 1 lingurita rasa praf de copt,
  • 2 linguri de ulei,
  • 5 linguri faina,
  • 1 zahar vanilinat,
  • 1 esenta de portocale,
  • 2 lingurite cacao
  • Umplutura:
  • ananas

Mod de preparare

Pentru umplutura am folosit ananas, pe care l-am pus pe un servet inainte, astfel incat sa se absoarba sucul.

Am separat galbenusurile de albusuri.

Am batut galbenusurile cu zaharul, esenta de portocale, zaharul vanilinat si uleiul.

Am batut spuma albusurile cu un praf de sare si le-am incorporat cu o lingura de lemn, cu miscari verticale, in compozitia cu galbenusuri.

Am incorporat treptat faina in aluat cu ajutorul lingurii de lemn, astfel incat sa nu ramana cocoloase.

Am turnat 3 sferturi din aluat in oala Philips Multicooker. In restul de aluat am adaugat cacaoa, am omogenizat compozitia si am turnat-o de asemenea in oala.

Am pus bucatile de ananas, am inchis capacul aparatului si l-am setat la 180 grade, pe programul bake si timp de coacere 40 minute.

A iesit un delicios si aromat pandispan cu ananas.

Reteta pregatita de Dorina, @fraiche-bistro.ro cu aparatul Philips Multicooker.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise