Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane

Batem ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar brun
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri ulei
  • 300 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • esenta de vanilie
  • 1 banana
  • cateva nuci

Mod de preparare

Batem ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat, pana capata o culoare albicioasa, pe urma adaugam uleiul, esenta de vanilie si laptele, mai amestecam putin si la final adaugam ingredientele uscate, omogenizam si lasam aluatul un sfert de ora sa se odihneasca.

Intr-o tigaie teflonata, turnam cu ajutorul unui polonic putin aluat si lasam asa, fara sa miscam deloc compozitia, iar cand s-au format deasupra bule o intoarcem si mai lasam cateva secunde, apoi o scoatem. Asa procedam pana terminam toata compozitia.

Cand sunt gata le ungem cu miere si ornam dupa preferinte, in cazul meu cu banane si nuci!

Pofta buna!

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise