Se incalzeste o tigaie bine -se taie ceapa si usturoiul cubulete, se toarna uleiul in tigaie si se prajeste usor se adauga carnea si cu doua linguri se desface bine si se prajeste.Se prajeste carnea desfacand-o 2 minute dupa care se adauga restul componentelor si se fierbe pe foc mare 10 minute pana ce sosul se ingroase si carnea este bine desfacuta.
Se taie painicelele in doua si se pun putin in cuptor sa se rumeneasca pe faza de gril-5 minute.
Se pune in fiecare painicica o cantitate din carnea din tigaie se adauga castravete murat si felii de rosii si cine doreste tabasco.
Este o gustare foarte buna rapida si preferata copiilor mai ales cei ce nu iubesc parjoale. Daca nu va place cu painicele se poate servi cu orez alb sau cu spagheti fierte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise