Painicele umplute cu carne tocata in sos picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1ceapa mare
  • 2catei de usturoi
  • 2linguri de ulei
  • 500 gr de carne macinata
  • 400 gr de rosii tocate cubulete din conserva.
  • 100 gr de bulion
  • 3linguri zahar
  • 1lingura otet
  • 2linguri sos de soia
  • 1/2lingurita de chile iute-ardei iute
  • pentru servit este sos tabasco -nui obligatoriu

Mod de preparare

Se incalzeste o tigaie bine -se taie ceapa si usturoiul cubulete, se toarna uleiul in tigaie si se prajeste usor se adauga carnea si cu doua linguri se desface bine si se prajeste.Se prajeste carnea desfacand-o 2 minute dupa care se adauga restul componentelor si se fierbe pe foc mare 10 minute pana ce sosul se ingroase si carnea este bine desfacuta.

Se taie painicelele in doua si se pun putin in cuptor sa se rumeneasca pe faza de gril-5 minute.

Se pune in fiecare painicica o cantitate din carnea din tigaie se adauga castravete murat si felii de rosii si cine doreste tabasco.

Este o gustare foarte buna rapida si preferata copiilor mai ales cei ce nu iubesc parjoale. Daca nu va place cu painicele se poate servi cu orez alb sau cu spagheti fierte.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise