Este foarte buna se poate servi atat calda dar si rece.
Punem faina intr-un lighean.
Facem o gaura in faina. Punem apa calduta in pahar cu zahar si drojdia si lasam 5 minute
Adaugam peste faina si framantam usor. Apoi adaugam laptele caldut si sare si framantam bine, adaugam ulei si framantam. Lasam la loc cald pentru o ora. Intindem o foaie si taiem pe lat in 3 si pe lung in 4 si punem in fiecare patrat umplutura adica: bacon, mortadella, crema de branza, bucatele de kaser si gouda si le facem chifle. Ungem cu ulei o tava rotunda cu gaura/sau normala punem cascaval ras si chifle. Preincalzim cuptorul la 200 de grade.Coacem la 180 de grade pentru o ora. Dupa ce s a copt lasam 10 minute si apoi scoatem din tava
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise