Paine umpluta

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie
Paine umpluta

Ingrediente

  • 750 gr faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 200 ml apa calduta
  • 300 ml lapte caldut
  • 25 gr drojdie
  • 50 ml ulei
  • Oregano
  • Pentru umplutura
  • Bakon, mortadella
  • crema de branza.
  • Kaseri, gouda

Mod de preparare

Este foarte buna se poate servi atat calda dar si rece.

Punem faina intr-un lighean.

Facem o gaura in faina. Punem apa calduta in pahar cu zahar si drojdia si lasam 5 minute

Adaugam peste faina si framantam usor. Apoi adaugam laptele caldut si sare si framantam bine, adaugam ulei si framantam. Lasam la loc cald pentru o ora. Intindem o foaie si taiem pe lat in 3 si pe lung in 4 si punem in fiecare patrat umplutura adica: bacon, mortadella, crema de branza, bucatele de kaser si gouda si le facem chifle. Ungem cu ulei o tava rotunda cu gaura/sau normala punem cascaval ras si chifle. Preincalzim cuptorul la 200 de grade.Coacem la 180 de grade pentru o ora. Dupa ce s a copt lasam 10 minute si apoi scoatem din tava

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise