Paine surpriza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluatul:
  • 1/2 g faina de grau
  • 1 ligurita drojdie de bere
  • o lingurita zahar
  • 100 g margarina
  • 5 linguri ulei
  • un ou
  • 1 cescuta lapte caldut
  • umplutura:
  • friptura, snitel, mezeluri, cascaval, orice produs din carne ce se gaseste in casa, 2 oua batute, condimente Din fiecare ingredient, cate una, doua felii.

Mod de preparare

- 3 linguri faina, zaharul, drojdia, 2 linguri lapte, se face o maia care se lasa la crescut cateva minute(la cald)

Se incoporeaza toate ingredientele inclusiv maiaua, se framanta cu mana umezita cu ulei, pana se desprinde aluatul de mana si de lighean. Se lasa la crescut o ora la cald.

Se intinde o foaie rotunda,cu grosimea de 1,5 cm. In mijlocul foii se asaza ingredientele taiate cubulete, amestcate cu oua batute.Se impatureste foaia ca un plic, se asaza in tava rotunda unsa cu ulei, se mai lasa la crescut o jumatate de ora , se unge cu ou batut si se da la copt in cuptorul incins, pana se rumeneste.Cine doreste, poate sa presare mac sau susan Se serveste calda.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise