Paine Mediteraneana (raw vegan)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cana pulpa de nuca (rezulatata de la lapte de nuca
  • 1 cana pulpa de migdale (rezultata de la lapte de nuca)
  • 1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor
  • 1/2 cana faina din seminte de in
  • 1/4 cana faina de nuca de macadamia
  • 1/4 cana faina de migdale
  • 1/2 cana faina din grau germinat, deshidratat si macinat
  • 1 cana faina de hrisca
  • 3 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc)
  • 3 cani pulpa de dovlecel zucchini (rezulatat de la suc)
  • 1/2 cana rosii deshidratate, hidratate 30 min in 3/4 cana apa de izvor
  • 1/4 cana ardei capia deshidratat, macinat marunt
  • 6 linguri ulei extra virgin de masline
  • piper, dupa gust
  • 1 lingura pulbere de usturoi
  • sare de Himalaya, dupa gust
  • 3 linguri oregano
  • 1 lingura maghiran
  • 1 lingura busuioc

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele. (Mai putem adauga faina de hrisca daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea in deshidrator, aproximativ 10-15 ore, la 40 de garde C. Se pun in pungi si se pastreaza in frigider cateva saptamani.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise