Preparare: intr-un castron punem faina si facem o gropita in care adaugam sarea, drojdia, uleiul si apa. Incet incet mestecam si adaugam toata apa pana cand aluatul nostru a prins consistenta. Acopeim cu un servet si il lasam la dospit intr-un loc cald circa 3 ore. Dupa 3 ore luam di aluat bucatele de aluat si facem painici pe care le punem in tava de cuptor. Lasam painea sa mai creasca 30 de minute in tava. Intre timp incingem cuptorul si cand e incins bagam tava cu painici pentru 20 de minute la 180 de grade. Dupa 20 de minute scoatem painea din tava si o asezam pe un servet sa se raceasca. Painea noastra e gata, pofta buna...incercati reteta mea.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise