Paine cu morcov si nuci (pt. mic dejun)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g faina alba
  • 150g faina integrala
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 150 g morcov ras (un morcov mare)
  • 1 mana nuci prajite
  • 300ml iaurt degresat
  • 125ml lapte (1.5% grasime)

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca cele doua tipuri de faina, sare, bicarbonat, apoi se adauga morcovul, nucile, iaurtul si laptele pana devine un aluat moale si lipicios.

Se rastoarna aluatul pe o suprafata tapetata cu faina si se formeaza o bila putin turtita, se cresteaza suprafata cu un cutit, apoi se da la cuptor 30 min.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise