paine crocanta cu vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii paine
  • 1 catel de usturoi
  • 1-2 linguri ulei
  • 1 vanata
  • 4 buc branza felii
  • 4 rosii taiate felii

Mod de preparare

Prajim feliile de paine si le frecam cu usturoi dupa care le stropim un pic de ulei. Restul de usturoi il taiem felii si il punem intr-o tigaie cu uleiul impreuna cu vanata taiata rondele si le lasam la prajit la foc mic 8- 10 min. Le scoatem si le punem pe feliile de paine, iar deasupra punem branza si rosiile taiate. Le punem intr-o tava si le dam la cuptor pana se topeste branza.

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise