Pacheţele surpriză

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi de păcintă
  • 1 conservă de ton sau 1 piept de pui tocat mărunt
  • 100 g. caşcaval/brânză sărată (ras)
  • 6-8 ouă
  • 100 g. unt topit
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amestecă tonul/sau carnea de pui cu cascavalul/brânza care se asezonează cu verdeaţa, sarea şi piperul. Foile de aluat se taie în 4 fâşii. Se iau câte 4 fâşii şi se aşează în cruce după care se ung cu unt. În centru se aşează 2 linguri de compoziţie în mijlocul căruia se face o adâncitură în care se sparge un ou. Se strânge uşor pacheţelul, se pun într-o tavî unsă cu unt şi se dă la cuptor 5 - 10 minute.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise