Oua umplute pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 1 cutie cu pate de ficat
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • faina.

Mod de preparare

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se scoate galbenusul si se amesteca apoi cu pateul, sare, piper si verdeata tocata. Se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de albusuri de ou fierte, se dau prin faina si apoi prin ou batut (cele 2 oua crude ramase) si se prajesc bine in ulei incins.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise