Oua umplute in stil mediteranean

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 ardei rosu
  • 1 conserva de peste (tuna)
  • Masline verzi
  • Smantana
  • 1 lingura de faina
  • Cascaval ras
  • Ulei de maline
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierb ouale sa fie tari. Se taie in jumatati, si se separa galbenusurile de albusuri.

Galbenusurile se amesteca cu putin ulei de masline, cu pestele, cu ardeiul si cu maslinele taiate in cubulete foarte mici. Se vor umple jumatatile de oua ramase cu ceea ce a rezultat si se aseaza intr-un vas de cuptor.

Separat de face un sos bechamel si se toarna peste oua. Deasupra se pune cascaval ras si se lasa la cuptor 15- 20 de min.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise