Reteta de oua umplute cu pasta de ton este una dintre cele mai simple. Nu contine maioneza sau unt, este delicioasa si arata grozav pe mesele de sarbatoare.
Se pun ouale la fiert intr-un vas cu apa rece si o lingurita de sare. Din momentul in care a dat primul clocot, se lasa 8 minute, apoi se scot intr-un bol cu apa rece si se lasa pana se racesc complet. Se decojesc, se taie pe jumatate si, cu ajutorul unei lingurite, li se scot galbenusurile, iar albusurile se aseaza pe un platou.
Se pun in vasul blenderului de mana tonul scurs de ulei sau sucul propriu, galbenusurile, 2 linguri de mustar de buna calitate, sare si piper. Se mixeaza pana cand obtinem o pasta fina si omogena.
Se transfera pasta obtinuta intr-un sac a poche cu dui steluta si se umplu jumatatile de albusuri.
Se decoreaza cu feliute de ridiche rosie, frunzulite de patrunjel si seminte negre de susan. Sau, puteti decora si cu capere, frunzulite de marar, feliute de masline sau dupa imaginatie.
Reteta de oua umplute cu pasta de ton este gata. O puteti pregati si cu sardine, ansoa, somon sau orice fel de peste din conserva.
Alte retete de oua umplute: oua umplute cu pate de ficat, oua umplute cu crema de urda sau oua umplute cu ton si mascarpone. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise