Se fierb ouale 5-8 minute si se racesc in apa gheata. Se decojesc si se taie in jumatate. Se scoate galbenusul si se pune separat intr-un castorn cu pateul si 50 gr de maioneza (eu fac maioneza de casa dar e buna si de cumparat) si se pune sare si piper dupa gust. Se amesteca cu mixerul pana se face ca o pasta.
Intr-un alt castron amestecam smantana si maioneza ramasa si o punem pe platou dupa care umplem ouale cu pasta de pate. Le aranjam frumos pe platoul cu smantana, pana terminam pasta de pate. La sfarsit le decoram cu ardei rosii si patrunjel.
Pofta mare !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise