Oua umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 14 oua
  • 1 cutie pate
  • 2 linguri mustar
  • 1/4 pachet unt
  • 500 ml ulei
  • 1 gogosar murat
  • 10 masline
  • 4 felii salata verde(pentru ornat)

Mod de preparare

Punem 13 oua la fiert cu sare lasam 15 minute sa fiarba,cind sunt fierte punem apa rece peste ele.

Intr-un castron scoatem pateul din cutie il frecam cu untul si mustarul punem sare dupa gust.

Curatam 12 oua pe care le taiem pe jumatate scotind galbenusu intr-o farfurie zdrobindul cu o furculita bine dupa care il adaugam peste compozitia cu pate din castron amestecind totul.

Asezam pe un platou 4 feli de salata in 4 colturi apoi punem albusurile cu fata in sus pe care le umplem cu compozitia de mai sus.

Dintr-un galbenus fiert,un galbenus crud,500 ml.ulei facem o maioneza pentru ornat.

Dupa ce umplem toate albusurile le ornam cu maioneza,taiem gogosarul murat,maslinele ornind fiecare albus umplut.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise