Oua umplute

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute

Ingrediente

  • 5 oua fierte
  • lingura mustar
  • 4 linguri ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Ouale fierte,racite, decojite,se taie injumatate. Galbenusurile se paseaza cu sare, piper, mustar, ulei. Se umplu jumatatile de ou cu pasta obtinuta, se orneaza cu ceapa verde si gogosar sau masline, patrunjel(dupa imaginatie)

Se servesc pe salata verde

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise