Oua umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200gr smantana
  • 200 gr ceapa tocata marunt
  • marar ori patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele albusului se taie in forma de dintisori. Galbenusurile se amesteca cu ceapa si mararul tocate bine. Se pune 100 gr din smantana sare si se amesteca.Cu compozitia obtinuta se umplu jumatatile de ou apoi se toarna deasupra smantana.

Din ceapa se fac torti pentru \"cosuletele\" din oua, se ornamenteaza cu patrunjel ori marar.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise