Oua romanesti

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua; sare; piper; isma(menta); 2 cepe; bulion; unt (cat se poate de gras)

Mod de preparare

Se fierb ouale in apa impreuna cu sare dupa gust; se pun cepele la calit (curatate in prealabil si spalate) intr-o tigaie unsa in prealabil cu unt gras; dupa ce se aureste ceapa, se adauga bulionul si piperul si se mai caleste timp de 2 minute (ATENTIE! nu adaugati bulionul inainde de a se cali, auri ceapa, deoarece nu se va mai cali, ci se va intari si va prinde un gust neplacut!). Dupa ce ati stins focul, adaugati isma (menta), pentru un gust mai proaspat si mai bogat.

Nu uitati insa de oua! Acestea trebuie fierte doar 3 minute-pentru moi, 5 min-pt. cleioase si 10 minute pentru oua tari.

SUGESTIE DE PREZENTARE: adaugati (in farfurie) ceapa deasupra

POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise