Oua ochiuri in apa, la perfectiune!

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • otet

Mod de preparare

Se fierbe apa destula ca sa acopere ouale in clocot.

Se adauga ouale cu coaja in apa clocotita si se numara pina la zece.

Il scoti din apa si deabia atunci pui otetul si spargi oul si-l pui in apa usurel.

Il lasi cam 2 minute si-l scoti usurel, punindu-l intr-o farfurie cu apa rece sau gheata. Astfel gustul de otet se duce si puteti sa-l puneti chiar la frigider pentru mai tirziu. Sunt zemoase, fara grasime, dietetice si tot ce vreti.

In felul acesta oul o sa ramana intreg si nu se imprastie in apa. Reteta este de Julia Child.

Eu ii fac fetei mele de 2 ani careia ii place sa manince dimineata. Sunt sanatoase si fara grasimi pentru curele de slabire.

Va urez pofta buna si spor la treaba!

:)

poze in curind.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise