Oua moi olandeze

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou de persoana
  • 50g unt\persoana
  • mustar
  • sare
  • piper
  • 100g smantana
  • 100g telemea taiata in felii foarte subtiri.

Mod de preparare

Se fierb ouale si se curata imediat. In tigaite individuale se pune 1 bucatica unt, 1 lingura mustar, sare, piper, 1 lingurita cu varf de smantana. Deasupra se aseaza 1 bucatica de branza. Se pun tigaitele in cuptorul incins ptr 5 min. Preparatul se serveste cu crutoane prajite in unt.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise