Oua in sos de rosii

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4-5 rosii proaspete
  • ulei de masline
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • parmezan sau branza de oi sau cascaval (depinde de gust).

Mod de preparare

Se caleste usturoiul in ulei, se adauga rosiile decojite, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si cand sosul are consistenta potrivita se sparg ouale unul cate unu peste sosul de rosii acoperind cu un capac timp de 4-5 minute. Se rade branza deasupra dupa toate acestea se mai lasa pe foc 2 minute. Se serveste cald. Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise