Se pregateste o oala cu apa rece in care o sa fierbem ouale.Adaugam cele 2 linguri de otet si ouale.Din momentul in care incepe apa sa fiarba lasam 10 minute ouale.(am vazut retete in care scrie ca se fierb 5 minute,eu le fierb 10\' daca vreau sa fie tari,dar ramane la aprecierea d-voastra) .Le scoatem si le adaugam in vasul in care avem pregatita vopseaua(eu am urmat instructiunile de la vopseaua mea).Se trece fiecare ou prin culorile dorite,se scot pe un servetel sa se scurga de vopseaua ramasa si se ung cu putin ulei pt a fi lucioase.Se servesc .Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise