Oua cu somon

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii
  • 1 pachet de file de somon afumat/marinat feliat (90-100g)
  • 4 oua
  • 1 lingura de ulei (de masline ar fi de preferat)
  • un praf de piper alb
  • Putina ceapa verde si ardei gras colorat (pentru decor).

Mod de preparare

Se incinge bine tigaia cu putin ulei (cat sa fie unsa pe toata suprafata) si se aseaza feliile de somon. Se agita putin tigaia ca sa nu se fi lipit si se sparg ouale cautand sa le asezam pe felia de somon. Se prajesc ca niste ochiuri obisnuite, se scot usor cu paleta pe sub feliile de somon si se aseaza pe farfurie decorand cu fasiute subtiri de ceapa si de arei.

Nu puneti sare (este si asa destul de sarat de la somon).

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise