Oua cu dovlecei si tarhon

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 oua,
  • 3 dovlecei,
  • 1 ceapa,
  • 2 fire de tarhon,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Spalati dovleceii, stergeti-i cu un servet si taiati-i felii subtiri, fara sa-i curatati de coaja.

Incingeti uleiul intr-o tigaie de teflon si caliti ceapa curatata si tocata marunt, pana ce incepe sa se rumeneasca. Adaugati dovleceii si lasati-i sa se prajeasca la foc potrivit, pana ce s-a evaporat tot lichidul.

Spargeti cele 8 oua intr-un bol, adaugati sare si piper si bateti-le - ca pentru omleta - impreuna cu tarhonul taiat (cu foarfeca). Varsati-le peste dovleceii prajiti si lasati-le sa se inchege aproximativ 8 minute.

Intoarceti omleta pe partea cealalta (cu ajutorul unei farfurii), lasati-o sa se rumeneasca vreo 5 minute si serviti-o calduta sau rece, taiata patrate sau romburi.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise