Oua cu ceapa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 4 oua
  • 25 ml ulei
  • 1 carnat subtire sau 1 felie de parizer
  • 1 felie de branza sarata de oaie
  • condimente dupa gust : sare, piper, boia, usturoi

Mod de preparare

Se toaca cepele marunt si se calesc in putin ulei pana devin transparente. Se stinge cu un pic de apa, apoi se amesteca. Se adauga cele 4 oua,carnatul sau felia de parizer tocata marunt, branza strivita cu furculita. La sfarsit se adauga condimentele, dupa gust si preferinte.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise