Cu aceasta reteta va voi demonstra ca ouale pot fi servite cu putin ingeniozitate si la masa de pranz, nu doar la micul dejun. Merita efortul si timpul petrecut in bucatarie, intrucat preparatul arata apetisant, este consistent si foarte gustos.
Cartofii trebuie spalati bine si copti (in coaja) timp de aproximativ 1 ora si 20 minute, pana ii puteti intepa cu usurinta cu furculita.
Dupa aceea scoateti cartofii din cuptor si lasati sa se raceasca putin. Taiati cartofii in 2 jumatati egale, iar miezul scobiti-l cu ajutorul unei linguri. Aveti grija sa pastrati peretii cartofului intacti.
Miezul cartofului se paseaza cu furculita si se amesteca cu untul si cascavalul si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Introduceti amestecul inapoi in cartof, aplatizand cu dosul lingurei si avand grija sa pastrati un centimetru de marginile de sus.
Introduceti in fiecare jumatate de cartof cate un ou si condimentati cu sare si piper. Spargeti ouale cu grija pentru a nu se sparge galbenusul!
Introduceti in cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute, pana oul de gatit. La final ornati cu patrunjel.
Mai multe retete aici: http://cocktailofsenses.wordpress.com/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Cocktail-of-Senses/573085592771209
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise