Ou ochi fardat

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii de paine toast(eu am folosit integrala)
  • un ou
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se pregateste o tavita mica de dimensiune , gen celei pentru pizza.Se pune o felie de paine in tava , peste ea se sparge cu grija un ou. Avem grija ca oul sa fie spart pe centru feliei de paine.A 2-a felie de paine se decupeaza cu un pahar , facand-ui un capac oului.Se pune marginea feliei de paine decupate, cu grija peste ou,in asa fel incat sa-l incadram ca intr-o rama de tablou. Alaturi pe tava, nu peste ou se pune si cercul de miez de paine ce l-am decupat .Se pudreaza oul cu sare si piper si se da la cuptor , la 220 grade cam 5-7 minute, dupa cat de rumenit vrem sa fie oul.

Se scoate cu o paleta cu grija din tava , se pune pe o farfurie , ii asezam capacul si-l papam.

Pofta buna. Un amuzament pentru copii,cei mici, mai mofturosi.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise