Ouă la cană.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 4 ouă
  • 4 linguriţe de smântână groasă şi puţin acrişoară
  • ceapă verde tocată (obţional)
  • 50 g. unt
  • diferite arome ( brânză
  • somon afumat
  • tarhon
  • trufe
  • ciuperci mici sau ce doriţi dumneavoastră)
  • batoane de pâine prăjită.

Mod de preparare

Se ung formele cu unt, apoi se pun pe fund diferite arome. Deasupra se sparge un ou iar deasupra câte o linguriţă de smântână, sare şi piper. Dacă vrem presărăm puţină ceapă. Se pun într-un vas cu apă formele şi se introduc la cuptor pentru 5 minute. Se servesc cu batoane de pâine prăjită.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise