Ou de rata in crusta de pesmet

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Ou de rata in crusta de pesmet

Ingrediente

  • 1 ou rata,
  • o legatura patrunjel,
  • 1 felie mozzarela ,
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare

Fierbem oul de rata 7 minute si-l curatam de coaja.

Trecem oul prin pesmet si-l prajim in ulei incins. Il scoatem pe un servetel.

Patrunjelul il taiem marunt si-l punem in ulei incins maxim 1 minut.

Pe o farfurie asezam patrunjelul, o felie de branza si oul si servim.

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise