Tigaia se încinge bine, după care şunca afumată(tăiată în felii subţiri) se prăjeşte în ulei. Când s-a prăjit uşor pe ambele părţi, se adaugă ceapa şi se căleşte uşor. Se adugă un praf de cimbru, boia de ardei şi piper.Separat, într-un bol, ouăle se bat, se sărează şi se toarnă peste şunca şi ceapa călită. Când se îngroaşă compoziţia, se întoarce cu o spatulă pe cealaltă parte şi se mai lasă circa 1 minut. Se aşază pe o farfurie asezonând cu castraveţi muraţi, morcovi şi pătrunjelul tocat mărunt deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise