Ostropel oltenesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1-2 carne de pasare
  • 100 g ulei
  • 50 g faina
  • 100 g ceapa
  • 100 g morcovi
  • 50 g bulion
  • 50 g usturoi
  • 30-40 g otet
  • sare

Mod de preparare

Se taie bucati carnea de pasare, se sareaza si se pune la prajit in ulei. Cand s-a prajit, se scoate in alt vas. In untura ramasa se prajeste zarzavatul, faina si bulionul, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba 10-15 minute, dupa care se strecoara peste pasare si se fierbe pana se moaie carnea. Cand este gata, se adauga usturoiul taiat marunt, prajit in untura si stins cu otet.

Se serveste cu cartofi natur

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise