Ostropel de pui cu ciuperci

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Ostropel de pui cu ciuperci

Ingrediente

  • 1 pui taiat bucati dupa preferinta fiecaruia
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 1 cutie rosii taiate cubulete
  • 2 catei usturoi
  • 2linguri ulei de masline
  • Sare, piper, cimbru
  • Patrunjel verde
  • Boia dulce afumata - Pimenton

Mod de preparare

Se taie puiul bucati si se frige in foartet putin ulei de masline ca sa prinda crusta aurie. In acelasi vas in care s-a fript puiul se calesc putin si ciupercile alaturi de usturoiul fin tocat. Se adauga conserva de rosii si se condimenteaza dupa gust. Eu am transferat tot intr-o tava nonaderenta si am lasat ostropelul la cuptor cam 40 de min. La final am pus patrunjel verde .

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise