Ostropel de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g pulpe de pui sau piept de pui
  • 250g ciuperci
  • sos napoletan
  • usturoi
  • sape
  • piper
  • busuioc
  • ierburi a la provence
  • boia iute
  • patrunjel

Mod de preparare

Se spala pulpele bine si se condimenteaza apoi se pun la prajit, pana se rumenesc bine. Separat se oparesc ciupercile se scurg de apa si se taie marunt. Usturoiu se piseaza.

Intr-o cratita se pun pulpele rumenite si se pune putina apa peste se lasa sa fiarba putin si se adauga ciupercile si sosul napoletan, cand este aproape fiert se adauga usturoiul si contimentele, cand e gata se opreste si se pune patrunjelul.

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise