Spalam pulpele , pe portionam, si le punem la fierc cu sare, la foc mare pana incepe sa fiarba si apoi dam la foc mic pana mai scade putin apa.
Intr-un castron amestecam smantana cu faina in asa fel incat sa nu faca cocoloase, si cu putina sare si piper( nu multa sare caci pulpele se ferb in apa cu sar). Pisam usturoiul si il adaugam in aceasta compozitie de faina cu smantana.
Cand sunt fierte bine pulpele punem amestecul din castron amestecand in oala incet sa nu sfaramam carnea si in asa fel incat sa nu se prinda de fundul cratitei sau sa faca cocoloase. Mai lasam sa de-a cateva clocote pana se ingroasa (la foc mic) si se serveste cald cu mamaliga de preferat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise