Ostropel de pui

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 1 lingura de ulei
  • 3 cepe verzi
  • 1/2lingura faina
  • 1 lingura bulion
  • 2 catei de usturoi
  • piper boabe (negru, rosu, verde, dupa gust)
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri otet de vin
  • vegeta

Mod de preparare

Cureti carnea, tai fiecare pulpa in doua si rumenesti bucatile in ulei. Adaugi cepele taiate rondele subtiri, faina si amesteci pana incepe sa se rumeneasca. Stingi cu putina apa. Mai adaugi o lungura de bulion, usturoiul, sare,  piper, dafinul si vegeta si fierbi pana ce puiulsete destul de frage. Cand este aproape gata, adaugi otetul. Lasi sa mai dea un clocot. Sosul trebuie sa fie potrivit de scazut.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise