OSTROPEL DE PUI

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc piept de pui
  • 100gr unt
  • o ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 2-3 linguri otet
  • sare
  • piper
  • 3-4 ardei grasi sau gogosari
  • o leg patrunjel verde.

Mod de preparare

Carnea de pui taiata bucati, se prajeste timp de 15 minute in ulei incins la foc mic,dupa care se scoate pe o farfurie.In unt se caleste ceapa taiata pestisori sau marunt dupa preferinta,peste care se adauga si gogosarul taiat fasii subtiri.Cand ceapa devine sticloasa se adauga usturoiul pisat,sare si piper.Sa lasa vreo cateva minute sa se caleasca si usturoiul,apoi se adauga otetul.Dupa ce da in clocot ,se adauga putina apa si se adauga carnea,se mai lasa putin pe foc dupa care se adauga patrunjelul verde tocat marunt si se da la cuptor pentru inca 10-15 minute.Se serveste cald cu garnitura de orez sau cu mamaliguta calda

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise