Ostropel de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de pui(sau piept)
  • usturoi
  • faina
  • supa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata puiul,se spala,si se lasa sa se scurga de apa.Se curata usturoiul si se taie rondele.Intr-o cratita se pune putin ulei,si se caleste putin usturoiul.Dupa ce usturoiul s-a calit,se adauca treptat faina,apoi se pune supa(daca nu aveti se poate pune apa,dar neaparat calda,ca altfel se vor forma cocoloase din faina).Cand sosul da in fiert,se adauga puiul,putin prajit in prealabil.Condimentati dupa gust cu sare si piper,si daca vreti puteti adauga putin patrunjel tocat.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise