OSTROPEL DE PUI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aripi si copane de pui
  • 2-3 cepe
  • 1 lingura de faina
  • ulei
  • o capatana de usturoi
  • o jumatate de litru de bulion de rosii
  • sare
  • muraturi.

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie solzisori, impreuna cu usturoiul taiat fin, se pun la prajit in ulei incins. Se adauga si faina, care se stinge cu zeama de carne sau apa. Bucatile de pui, inabusite in prealabil in ulei, se adauga in cratita. Se lasa sa fiarba pana ce carneaeste bine patrunsa, iar sosul scazut. La sfarsit se adauga bulionul si se mai lasa putin sa dea in clocot. Se serveste cu muraturi sau salata verde.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise