Deoarece carne de pasare de casa fierbe mai greu. Eu portionez cocos/gaina , spal carnea bine si o pun la fiert aproape 1 si 30 minute. Curat, spal si tai marunt usturoi. Pun ulei in cratita adaug usturoi si las 2 minute, adaug carne fiarta si amestec pana se rumeneste un pic carnea. Sting cu vin rosu. Adaug sucul de rosii si pasta de tomate, zeama ( in care am fiert carnea), sare, dafin, piper si cimbru si lasam sa fiarba pana scade sosul.
La servire se pune patrunjel tocat ( daca doriti, eu u pun pentru ca nu le place) Se serveste cu mamaliguta, cartofi prajiti si cu muraturi asortate.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise