Ostropel cu ardei capia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 copane de pui
  • 5-6 ardei capia
  • 4-5 catei de usturoi
  • suc de rosii cat vrea fiecare
  • putina sare
  • putin piper
  • o cescuta de ulei si putin delikat.

Mod de preparare

Se caleste separat carnea in ulei cu putina sare si piper. Se toaca ardeiul si se amesteca cu sucul de rosii, delikat si usturoiul pisat. Se da in clocot si se pune peste carne dupa ce s-a calit si se mai lasa la fiert. Se serveste ca si garnitura la piure sau orez cu legume. Pofta buna!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise