Imi place foarte mult orezul spaniol, reteta am invatat-o de la mama.
Se calesc ardeii taiati felii mici in putin ulei incins, peste ei se adauga usturoiul taiat rondele mici, pieptul de pui taiat bucatele, rosiile, mazarea. Apoi se acopera cu apa si se fierb cateva minute.
Se rastoarna intr-o craticioara unsa cu putin ulei, se adauga orezul nefiert.
Optional puteti adauga si carnat picant taiat rondele si sofran. Se dau la cuptorul incins 30-40 de minute.
Portii: 5
Timp total: aprox 50min
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/08/orez-spaniol.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise